Bouwkamp in Bangkok afgesloten nadat er daar 288 arbeiders positief getest werden

BANGKOK:- Een bouwkamp in de wijk Lak Si in Bangkok is verzegeld nadat 288 arbeiders daar positief op het Covid19 virus getest werden.

Het hoofd van het district, khun Sombat Kanokthippawan vaardigde een sluitingsbevel uit voor het Italiaans-Thaise ontwikkelingsbouwkamp op Soi Vibhavadi Rangsit 25, waarbij het in- en uitgaan van personen voor 10 dagen werd verboden.

Het bevel kwam nadat het districtskantoor een ziekenhuisrapport had ontvangen dat 96 van de 150 arbeiders in het district Lak Si positief waren getest, met een groot aantal risicovolle contacten in het bouwkamp.

Afgelopen woensdag heeft het districtskantoor een ATK-screening uitgevoerd, gevolgd door RT-PCR-tests voor Lak Si-werknemers die positief testten.  Van de in totaal 845 geteste werknemers bleken er 288 besmet.

Het districtskantoor beval de locatie-eigenaar om patiënten naar het ziekenhuis te vervoeren en risicovolle contacten te scheiden van andere werknemers.  Het verbood ook het verkeer van arbeiders zonder toestemming en beval het schoonmaken en ontsmetten van het arbeiderskamp.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!