De temperatuur in Bangkok en het noorden van Thailand zijn vandaag en morgen aan de frisse kant

THAILAND:- De temperaturen in Bangkok en zijn voorsteden, evenals in de noordelijke en noordoostelijke regio’s, zullen vandaag en morgen naar verwachting met nog eens 1 tot 3° Celsius gaan dalen.  De reden hiervoor is een sterk koufront, dat volgens het Meteorologisch Bureau nog steeds boven Noord-Thailand en de Zuid-Chinese Zee hangt.  

Volgens het Thais meteorologisch instituut blijft het in Bangkok en omgeving koel en winderig op maandag- en dinsdagochtend, met minimumtemperaturen tussen 19 en 22 graden.

In de noordelijke provincies blijft het koel, met ochtendmist met minimumtemperaturen van 15 – 20° Celsius in de laaglanden en 5 – 12° Celsius in de bergachtige streken.  De ochtenden blijven koel en winderig in de noordoostelijke provincies, en de temperaturen blijven dalen met 1-3° Celsius tot dieptepunten van 12-18° Celsius in de laaglanden en 9-15° Celsius in de bergachtige streken.  

In de golf ten noorden van Surat Thani wordt een ruwe zee voorspeld met wind golven van 2-3  meter hoog en van 3 meter hoog in stormachtige gebieden.  Hogere golven worden voorspeld voor het zuidelijke deel van de Golf van Nakhon Si Thammarat in het zuiden. 

De Andaman Zee wordt eveneens ruw met zware regenval in het uiterste zuiden, terwijl de kapiteins van boten en schepen geadviseerd wordt om voorzichtig te zijn en stormachtige gebieden te vermijden.

Uw weerbeer Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!