De agenda van Pattaya Music Festival 2023 tijdens een persconferentie officieel aangekondigd

PATTAYA:- Belofte maakt schuld, ik weet het!, een lezer van mijn blog, waarvan ik zijn naam niet meer weet, vroeg mij of ik het één en ander over het muziekfestival van Pattaya wilde publiceren, bij deze los ik mijn belofte in!

De plaatsing van de podia van het Pattaya Muziek Festival is officieel door de burgemeester van Pattaya, Poramese Ngampichet in het Central World Department Store in Bangkok bekend gemaakt

Burgemeester Poramese vertelde tegen de verzamelde pers dat het Pattaya Muziek Festival 2023 zal worden gehouden onder het concept ‘Sound on the Sand’ met het grootste moderne muziekfestival op het strand. Het vier weken durende muziekfestival wordt volgende maand elke week op vrijdag en zaterdag gehouden.

In de eerste weekend van 3/4 maart zullen er drie podia zijn op North Pattaya Beach (Dusit Thani Curve), op Pattaya Beach nabij Soi 6 en in Central Pattaya (tegenover Central Pattaya Department Store)

In het tweede weekend van 10/11 maart er zal één podium zijn op Jomtien Beach (voor de Kra Tueng Thong-tempel).

In het derde weekend van 17/18 maart zal één podium zijn op North Pattaya Beach (Dusit Thani Curve).

***Op 18 maart komt er een podium op Koh Larn op Samae Beach.

In het vierde weekend van 24/25 maart komt er een enkel podium op het strand van Noord-Pattaya (Dusit Thani Curve).

Burgemeester Poramese vertelde tegen de pers dat het Pattaya Music Festival vele beroemde zangers en bands zal presenteren en vele uren zal duren. 

Dit wordt het grootste gratis concert in Thailand. Het Pattaya Music Festival wordt sinds 2002 regelmatig gehouden. Het festival heeft zowel de economie als het toerisme in Pattaya, Chonburi en Thailand een boost gegeven.

Er worden 12 bussen ingezet om bezoekers tijdens het festival door de stad te laten verplaatsen om files te verminderen. 

De weg naar Pattaya Beach is tijdens het eerste weekend van het festival volgende week tijdelijk gesloten van 4:00 uur tot 1:00 uur.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!