De gemeente Pattaya traineert de heropening van de in 2021 uitgebrande “Nashaa Club” in de Walking Street

PATTAYA:- Het is de eigenaar van de Nashaa Club in de Walking Street verboden om te heropenen, omdat het volgens de gemeente Pattaya één van de 101 gebouwen is die het kustgebied binnendringen en die meer dan twee decennia geleden is afgebroken.

De gemeente Pattaya is van plan een rechtszaak aan te spannen tegen de eigenaar van een Indiase discotheek in Walking Street die in 2021 drie keer in brand vloog.

De Nashaa Club mag sinds de meest recente brand niet meer worden heropend, waarbij de stadsambtenarij verklaarde dat het één van de 101 gebouwen is, die inbreuk maakt op het openbare kustgebied en die in 1998 werden afgebroken. Dat bevel omvat in feite de helft van Walking Street en wordt genegeerd en is sindsdien voorgelegd aan de rechtbank, die op vervolgens op zich laat wachten.

Maar de Nashaa Club zette zichzelf in de kijker toen het hele gebouw op 12 september 2021 door brand werd verwoest, waarbij 50 miljoen baht schade werd aangericht aan het gebouw en aangrenzende gebouwen.  Op dezelfde plek braken dat jaar ook twee kleinere branden uit.

De Loco-burgemeester van Pattaya, Khun Manote Nongyai beweerde ook dat de eigenaar van de Nashaa Club geen legale landakten heeft voor de betrokken eigendommen.  In feite is de club groter gegroeid sinds de renovatie na de brand en heeft het meer de openbare kust binnen gedrongen, aldus khun Manote.

De gemeente Pattaya verbood vervolgens de Provinciale Elektriciteits Autoriteit om een ​​nieuwe transformator buiten het gebouw te installeren, en vertelde tegen de PEA dat de Nashaa géén geldige bedrijfsvergunning heeft.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!