De tarieven van de BTS blijven (voorlopig) ongewijzigd

~DAT WAS TE HOOG GEGREPEN~
(Dat was niet haalbaar)

BANGKOK:- De woordvoerder van de Bangkok Metropolitan Administration (BMA) maakte gisteren bekend dat de passagiers vanaf ongeveer 26 BTS-stations niet te maken krijgen met een tariefverhoging. De gratis stations bevinden zich op de BTS Green Line, van Bearing naar Kheha en van Mo Chit naar Khu Khot.

Het Skytrain-systeem van Bangkok omvat 61 stations met een gecombineerde routelengte van 68,25 kilometer.

Het huidige maximale BTS-tarief blijft ongewijzigd op 59 baht, ondanks het feit dat er vorige week gesproken werd om het maximumtarief op de Groene Lijn naar 104 baht te verhogen 

De uitbreiding van de Groene lijn van Bearing naar Kheha is sinds 3 april 2018 opengesteld voor openbaar gebruik, terwijl de uitbreiding naar Khu Kot vorig jaar december werd voltooid.

Het Bangkok Mass Transit System (BTSC), dat het systeem exploiteert onder een concessieovereenkomst met de BMA, heeft geen extra tarieven geïnd voor de verlenging.  De BMA is het BTSC nu ongeveer 9,6 miljard Bt aan operationele vergoedingen verschuldigd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photostock 
Vertaling: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!