De stichting Soi Dog Koh Samui steriliseert zwerfdieren aan de lopende band

~AAN DE LOPENDE BAND~
(Aan één stuk door; steeds maar weer)

KOH SAMUI:- In samenwerking met het eilandbestuur (Tesaban) van Koh Samui en lokale dierenwelzijnsgroepen heeft de Soi Dog Foundation een mobiele sterilisatie- en vaccinatiekliniek opgezet voor straathonden en katten op Koh Samui.  

In totaal zullen tegen 21 juli van dit jaar 6000 verlaten dieren worden gevaccineerd en gesteriliseerd op het eiland.  De mobiele dierenkliniek bevindt zich momenteel op het terrein van Wat Bo Phut (van nu tot 3 maart en 9 tot 31 maart), voordat ze naar Wat Si Thaweep gaat (6 tot 28 april en 4 tot 26 mei) en Wat Samret (1 juni tot 23 en 29 juni tot 21 juli) gaat verhuizen.  

Dierenreddingswerkers zullen straathonden en katten over het hele eiland vangen en onderzoeken voordat ze naar de mobiele kliniek van de Soi Dog Foundation worden gebracht voor sterilisatie en vaccinatie.  

In de mobiele kliniek kunnen eigenaren van gezelschapsdieren hun trouwe viervoeters ook gratis laten vaccineren en steriliseren. 

 Voorwaarde is dat de honden minimaal drie kilo moeten wegen en katten één kilo.  U wordt ook gevraagd om uw hond of kat na middernacht op de avond vóór sterilisatie geen voer te geven om uw huisdier te beschermen.  

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Chiangraitimes.com
Vertaling: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Chiangraitimes.com

Eén gedachte over “De stichting Soi Dog Koh Samui steriliseert zwerfdieren aan de lopende band”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!