De startbaan van Chiang Rai is morgen weer beschikbaar na een mislukte poging de Boeing 737-800 te verwijderen

CHIANG RAI:- De luchthaven Mae Fah Luang Airport bekend dat de poging om een ​​gestrande Boeing 737-800 van de startbaan te halen niet gelukt was, naar verwacht zal de startbaan morgen weer operationeel zijn.

De woordvoerder verklaarde dat terwijl men probeerde het vliegtuig weg te slepen, het linker landingsgestel het begaf als gevolg van het wegzakken van de grond als gevolg van zware regenval.

De luchthaven berichtte dat het de baanafsluiting als gevolg daarvan verlengd zal worden tot 5 augustus om 22.00 uur. Alle vluchten van en naar de luchthaven van 3-5 augustus zijn daarom geannuleerd.

Getroffen passagiers kunnen via de onderstaande nummers/website contact opnemen met luchtvaartmaatschappijen om een ​​oplossing te zoeken:

  • Nok Air: 1318
  • Thaise Smile : 02-118-888
  • Thai Lion Air: 02-529-9999
  • Thai VietJet Air: 02-089-1909
  • Thai AirAsia: https://support.airasia.com

De boeiing van de Nok Air-vlucht DD108 van de luchthaven Don Mueang in Bangkok was zaterdagavond van de landingsbaan geschoten toen het probeerde te landen in zware regen op Mae Fah Luang Airport.

Het vliegtuig had 164 passagiers en zes bemanningsleden aan boord, die later veilig naar de terminal werden vervoerd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!