De stad Bangkok plant een nieuwjaarsfestival met een boeddhistische zangceremonie

BANGKOK:- De Bangkok Metropolitan Administration (BMA) is van plan om van 31 december op 1 januari op het Lan Khon Mueang-stadsplein in het district Phra Nakhon het nieuwjaarsfestival en de boeddhistische zangceremonie te organiseren, zo maakte de secretaris van BMA bekend.

Het bureau voor Cultuur, Sport en Toerisme zal de organisatie van deze evenementen op zich nemen.

De evenementen zijn bedoeld om het jaar 2022 te verwelkomen en de Thaise traditie van verdiensten en boeddhistische gezangen op nieuwjaarsdag te promoten.”

De woordvoerder, khun Chaloemphol voegde eraan toe dat activiteiten onder de nieuwe normale standaard zullen worden gehouden om de verspreiding van Covid-19 te voorkomen.  Deelnemers moeten mondkapjes dragen en de door het ministerie van Volksgezondheid aangekondigde ziektebestrijdingsmaatregelen strikt volgen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!