De directeur van het Juridische Executiebureau van Chiang Mai bij de debacle van het Dhara Dhevi Hotel aan de zijkant gezet

CHIANG MAI:- De afdeling Juridische Uitvoering heeft de overdracht bevolen van khun Kaiwan Jirakul, directeur van het Juridische Uitvoeringsbureau van Chiang Mai, omdat hij de veiling voor het Dhara Dhevi Hotel zou hebben geannuleerd, zo maakte de waarnemend directeur-generaal van de afdeling, khun Tussanee Pao-in, bekend.

Ze zei dat deze actie tot stand kwam nadat Global One Asset Management, een preferente schuldeiser van Dhara Dhevi Hotel, een rechtszaak had aangespannen tegen functionarissen van het Juridische Uitvoeringsbureau van Chiang Mai bij het Strafhof voor zaken van corruptie en wangedrag Regio 5.

khun Tussanee Pao-in

“De afdeling heeft nu een commissie ingesteld om de zaak te onderzoeken en om alles strikt volgens de wet te laten verlopen “, zei ze.

“Ondertussen heeft de afdeling Khun Kaiwan opgedragen om tot 31 januari te werken als directeur van het Phayao Legal Execution Office om het onderzoek te vergemakkelijken. Ondertussen maakte khun Tussanee duidelijk dat de veiling volgens plan zou doorgaan.

Het vijfsterrenhotel met 123 kamers zou op 12 november, 3 en 24 december, 14 januari, 4 en 25 februari onder de hamer gaan.

Het hotel, dat werd geteisterd door de pandemie, moest begin 2020 tijdelijk sluiten. Het diende vervolgens in juni 2020 een rehabilitatie in. Het hof van beroep verwierp dit verzoek op 18 november, waardoor het hotel het faillissement moest aankondigen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!