De SRT van Thailand streeft ernaar alle Red Line-extensies tegen 2025 te laten werken

THAILAND:- De Staatsspoorwegen van Thailand (SRT) maakte  bekend dat alle Red Line-verlengingen in 2025 in gebruik zullen worden genomen.

Het zei dat het uitbreidingsproject wordt bestudeerd en zal worden voltooid onder een publiek-privaat partnerschap (PPS) -systeem.

De forenzenlijn voor het openbaar vervoer wordt in vier secties verlengd met een lengte van 53,84 kilometer en kost in totaal 67,5 miljard baht.

De vier extensies zijn:

  • Rangsit-Thammasat University Rangsit: een lijn van 8,84 km die 6,57 miljard baht kost, met 28.150 forenzen die dagelijks worden verwacht in het eerste jaar.
  • Taling Chan-Salaya: een lijn van 14,8 km die 10,2 miljard baht kost, met in het eerste jaar 47.570 forenzen per dag.
  • Taling Chan-Siriraj: een lijn van 4,3 km die 6,64 miljard baht kost, met dagelijks 55.200 passagiers in het eerste jaar.
  • Bang Sue-Hua Lamphong en Bang Sue-Hua Mark: 25,9 km afleggen met een budget van 44,1 miljard baht.

De SRT zal naar verwachting deze maand de voortgang van de PPS-studie presenteren en het project moet in november worden afgerond.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!