De Sriracha Tiger Zoo in de provincie Chonburi zet 11 dikhuiden in de verkoop

~HET WATER KOMT TOT AAN DE LIPPEN~
(In hoge nood)

SRI RACHA:- De Sriracha Tiger Zoo in de provincie Chonburi heeft op Facebook de verkoop van 11 olifanten aangekondigd, dit in een poging om geld te genereren om de financiële nood van de dierentuin te verlichten.

Volgens het bericht vroeg de dierentuin andere gebruikers van sociale media om het bericht te delen, als een manier om te helpen bij het vinden van een nieuw thuis voor alle olifanten.

De dierentuin legde duidelijk uit dat de verkopen bedoeld waren om fondsen te genereren om de verliezen die ze had geleden als gevolg van de Covid-19-crisis op te vangen.

Begin mei had de eigenaar van de dierentuin, Sumeth Panyasakhon, geruchten ontkend over een definitieve sluiting van de dierentuin, zoals online door de directeur van de dierentuin werd verklaard.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!