De snelweg van Korat maakt zich op grote drukte tijdens de  Songkran vakantie 

KORAT:- Het snelweg kantoor van de heeft aangekondigd dat het op 11 april op snelweg nr. 6 die loopt van het Bang Pa-in-district in Ayutthaya naar het Kham Thale So-district in Nakhon Ratchasima drie controleposten zou openen, op tijd voor Songkran, wanneer er méér automobilisten de snelweg zullen gebruiken om naar hun woonplaats in het noordoosten te rijden.

De eerste twee controleposten bevinden zich op Km65 op Mittraphap Road in de wijk Pakchong in Korat en op de kruising met snelweg nr. 201 in het district Sikhiu, die beide gesloten waren wegens onderhoud.

Het derde controlepunt bevindt zich in de wijk Kham Thale So en zal deze Songkran voor het eerst open zijn, zodat automobilisten gebruik kunnen maken van het gloednieuwe 64 km lange laatste deel van de snelweg die naar het centrum van Korat leidt.

De drie controleposten gaan alleen open voor eenrichtingsverkeer om een ​​vlotte doorstroming van voertuigen te vergemakkelijken.

Khun Chitphol Lao-An, hoofd van het Nakhon Ratchasima Highway Office, zei dat hij schatte dat de opening van de drie controleposten zou helpen de verkeerscongestie op Mittraphap Road met 25 procent te verminderen, of ongeveer 25.000 voertuigen per dag, en daarom het reizen met Songkran een beetje handiger zou maken.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!