De Second Road in Pattaya raakt na de recentelijke oplevering van de aannemer nu al in verval

PATTAYA:- Niet alleen hebben bouwbedrijven jarenlang lopen treuzelen, net gedaan alsof ze de wegen van Pattaya in ijl tempo aan het renoveren waren, de pandemie de schuld gaven voor de vertragingen en uiteindelijk beweren de lokale bewoners zelf maar de handen uit de mouwen gestoken hebben na het eindeloos klagen over het slordige werk van deze bouwbedrijven.

Vorige week klaagden bewoners van Pattaya Second Road luid bij het stadsbestuur dat de wegen op veel plaatsen aan het barsten waren en het beton aan het afbrokkelend.  Ze zeiden dat de weg slecht opgeleverd was en op sommige plaatsen zo slecht dat er gevaar voor lijf en leden bestond.

Deze klachten kwamen kort na het werk van een bouwbedrijf dat een contract heeft afgesloten om elektriciteitspalen langs de weg te verwijderen nadat een ander bedrijf de stroom- en communicatiekabels ondergronds had gelegd, samen met een ander bedrijf dat belast was met het leggen van ondergrondse elektriciteitsleidingen, drainage- en toevoerleidingen.

De gemeente Pattaya heeft de aannemer opgedragen om “het probleem netjes op te lossen” en zullen het werk grondig beoordelen zodra het voltooid is voordat een officiële overdracht wordt goedgekeurd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan,i maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!