De scholen in Thailand gaan vanaf november weer open, maar alleen in veilige gebieden

THAILAND:- Niet alle scholen zullen op 1 november in het hele land tegelijkertijd worden heropend, omdat dit afhankelijk is van het gebied waarin ze zich bevinden om te voorkomen dat Covid19 virus zich verder verspreidt, zo maakte de minister van Onderwijs, Khun Treenuch Thienthong bekend.

Volgens Khun Treenuch, zullen de scholen heropend worden op basis van de epidemische situatie in hun gebied, zei Treenuch.

Het ministerie zal hun beoordeling volgende week presenteren aan het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA.

Het oorspronkelijke criterium was dat scholen in gebieden zonder een uitbraak gedurende ten minste 2-3 maanden zouden volledig zouden mogen heropenen, terwijl studenten die nog geen volledige vaccinatie enkel onder strikte gezondheidsmaatregelen mochten terugkeren.

Ongeveer 1,3 miljoen van de 4 miljoen studenten hebben tot nu toe ten minste één dosis vaccin gekregen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!