De scholen in Hua Hin blijven tot 2 augustus gesloten

~HAAGSCHOOL HOUDEN~
(Niet naar school gaan)

HUA HIN:- Alle openbare en particuliere scholen in Hua Hin blijven tot 2 augustus gesloten dit vanwege het aanhoudende Covid19 virus risico.  

Een delegatiecommissie van deze scholen vertelde tegen de pers dat het had gestemd om de opening van de scholen nog een maand uit te stellen om het risico te minimaliseren dat kinderen en jongeren op weg naar school of tijdens de les met Covid19 virus besmet kunnen raken.

Of de nieuwe openingsdatum kan worden aangehouden, hangt volgens het commissie af van de virussituatie in de koninklijke badplaats.  

Als het aantal nieuwe besmettingen blijft stijgen, wordt opnieuw uitstel overwogen.  Het HHPSC benadrukt dat de beslissing om de school te sluiten ook bij de ouders ligt.  In een onderzoek van de Hua Hin Vitthayalai School stemde 71,3 procent van de ondervraagde ouders ervoor dat hun kinderen thuis blijven studeren. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuidwest Thailand
Bron: Huahintoday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!