De rondborstige pannenkoek verkoopster van Chiang Mai dient bij de politie een klacht inzake seksuele intimidatie in 

CHIANG MAI:- Een pannenkoek verkoopster in Chiang Mai die viraal ging voor haar onthullende koplampen, heeft gisteren een klacht over seksuele intimidatie ingediend bij de Thaise politie.  

De 23-jarige Nong Olive staat bekend om het dragen van half open vestjes  waarbij ze haar decolleté en middenrif laat zien, terwijl ze pannenkoeken in Thaise stijl maakt, een populair straatvoedsel dat in het Thais bekend staat als ‘khanom Tokyo’.

LEES OOK> https://ollekebolleke.info/streetfood-verkoopster-in-chiang-mai-staat-in-de-landelijke-schijnwerpers-doordat-zij-een-deel-van-haar-koplampen-laat-zien/

Khun Nong Olive beweert dat ze onlangs berichten heeft ontvangen van een nep-Line-account waarin haar om seks wordt gevraagd en haar seksuele berichten wordt gestuurd.  

Volgens rapporten beweerde de Line-gebruiker een populaire YouTube-vlogger te zijn.  Vanmorgen ging ze samen met haar advocaat om aangifte te doen van de seksuele intimidatie.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: KomChadLuek
Vertaling: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: KomChadLuek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!