168 Thaise soldaten blijkbaar gedwongen tot masturbatie voordat ze samen mogen douchen

THAILAND:- In het Thaise leger zouden dan 160 Thaise soldaten gedwongen zijn te masturberen… en tot een climax te komen… voordat ze mochten douchen.  Dat beweert althans een gebruiker van sociale media.  Dit opmerkelijke verhaal werd door verschillende Thaise media gepubliceerd, maar er is geen bevestiging of verklaring van militaire functionarissen.

Op Facebook werd een screenshot gedeeld, en opgepikt door Thaise media, van soldaten die bij elkaar zaten met een bijschrift in het Thais wat zich vertaalt naar…

“De week van de masturbatie controle”

Trek je eerst af en daarna mag je samen met je maten gaan douchen

De originele video zou op een Instagram-verhaal zijn geplaatst en is sindsdien verwijderd.  Op Facebook hebben veel Thaise mensen hun eigen ervaringen in het leger onthuld en gezegd dat ze tijdens hun dienst dergelijke situaties hebben meegemaakt, evenals andere berichten over seksuele intimidatie en misbruik.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Vertaling: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: naewna.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!