De roep naar een harde lockdown in Thailand wordt steeds luider

~DE COVID19 ONTWIKKELINGEN IN THAILAND~

BANGKOK:- Vanwege het drastisch toenemende aantal Covid19 infecties klinkt de oproep voor een lockdown en een nachtklok luider dan ooit, vooral omdat het ziekenhuispersoneel hun limiet heeft bereikt .  

De Thoracic Society of Thailand drong er bij de regering op aan drastische maatregelen te nemen om de bewegingsvrijheid van mensen te beperken.  Volgens khun Nithiphat Chiarakun, president van deze society, staan ​​het Thaise gezondheidssysteem, ziekenhuizen, ziekenhuizen en veldhospitalen op het punt van veerkracht.  

“Elke poging om het medisch personeel te overbelasten, zal leiden tot de ineenstorting van het gehele systeem van de volksgezondheid.

De overheid moet de verplaatsing van mensen zoveel mogelijk stoppen om geïnfecteerde en risicovolle mensen voor behandeling te isoleren en het aantal nieuwe infecties te verminderen ”, aldus dr. Nithiphat. 

Khun Benjaporn Tantasuti, een kinder- en jeugdpsychiater, gelooft dat zonder wetshandhaving , wilden veel Thais hun gedrag tijdens de pandemie niet beheersen. De situatie verslechterde en het is het nu nodig om een ​​harde lockdown op te leggen met een avondklok om de toename van infecties te stoppen. De lockdown kan voor een korte periode worden opgelegd om de verspreiding van het virus beteugelen en het overbelaste gezondheidssysteem verlichten.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Vertaling: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Reuters.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!