De Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show

~IEDERE ZATERDAG EN ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- Deze twee DJ’s van de Oh, Oh, Oh, hebben er vandaag weer zin in.  Fenno schrok wakker bij het horen van de Griekse tonen, waarmee gelijk de inzet wordt gegeven naar een interview met de Armeense zanger Aristakes Jessayan.

Uw nieuwsbeer OLLEKE BOLLEKE kent Aristakes nog uit zijn jongere jaren, toen hij als toetsenist in restaurant Hayastan aan de de Arnhemseweg in Amersfoort optrad. Mijn toenmalige partner Hein van der Helm had grote gelijkenis met Aristakes. De twee konden elkaar vanuit het artiestenvak waar Hein als kapper kind aan huis was. Zodat wij in restaurant Hayastan menig vorkje weg gepikt hebben.

Marlous Oosting presenteert haar nieuwe single 

“DROMEN KOMEN UIT”

De droom die leek niet uit te komen, maar in 2018 was het dan eindelijk zo ver! Niet één maar gewoon twee kloppende hartjes in de buik van Marlous Oosting.

Over deze gebeurtenis heeft zij destijds samen met Frank van Etten een liedje geschreven die vervolgens in de studio van Kees Tel werd opgenomen.

In eerste instantie was het de bedoeling om deze prachtige persoonlijke ballad als track te plaatsen op een nog te verschijnen album, maar samen met haar man Arnold heeft ze de knoop doorgehakt en verschijnt dit lied als single op woensdag 7 april 2021. 

De aanleiding om deze single te lanceren heeft ook te maken met de vele reacties die ze nu nog steeds krijgt van voornamelijk moeders die het liedje hadden gehoord in één van haar vlogs.


De Crazy Accordions

“GEEF ELKAAR DE HAND”

Paul heeft ook Marco van het accordion duo “crazy accordions aan de telefoon, helaas was Monique even verhinderd maar dat mocht de pret niet drukken.

De Crazy Accordeons kondigden begin van deze maand op hun Facebookpagina aan dat op hun nieuwe single 

“MIJN ACCORDION”

verschenen. 

Onlangs is dit duo nog op de Nederlandse televisie in het programma “ik geloof in mij” van SBS 6 verschenen, waarna deze vrolijke single hoger in de hitparade genoteerd werd.

Lenie Gerrits brengt het levenslied:

“GEEF ELKAAR DE HAND”

Paul heeft in deze uitzending de volkszanger Lenie Gerrits aan de telefoon, Lenie die op een woonwagenkamp in Perzikshaaf in Arnhem vertelt dat veel kampbewoners het Nederlandse lied een warm hart toedragen, dat blijkt ook wel uit deze vertaling van dit in 2017 gecomponeerde levenslied


Fred Bos, onze oud sluiswachter uit nederland, wonend in het hoge noorden van Thailand is in het derde uur van deze uitzending verantwoordelijk voor heerlijk herkenbare non-stop muziek.

Hij legt speciaal voor de luisteraars in Thailand het vinyl uit jaren 50 voor u op draaitafel. Zwijmel en zwing lekker bij de muziek van Fred.

Paul heeft in dit programma ook de Armeense zanger ARISTAKES aan de telefoon.

Misschien dat u het nummer “KOM IN MIJN ARMEN” zich nog kan herinneren, een hit uit vervlogen tijden, 1983 met Ciska Peters.

Aristakes speelt al meer dan 40 jaar de sterren van de hemel op elke piano of vleugel. Met zijn zoetgevooisde stemgeluid brengt hij elke luisteraar direct in vervoering.

Met zijn Armeense enthousiasme en warme uitstraling is Aristakes een graag geziene gast bij de Oh, Oh, Oh, dit is de Paul & Fenno Show

Luister naar dit nummer

en kom er achter dat Aristakes Jessayan niet alleen muziek speelt maar ook pure muziek is.

De Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show is ieder weekend van 12:00 tot 16:00 uur (Bangkok tijd) bij Olleke Bolleke te beluisteren.

Nieuwsgierig naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, downloaden die App van Olleke Bolleke Radio, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft  heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

  • Radio Garden
  • RadioFM app
  • Streema / simple app
  • Radiobox app
  • Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!