Het is nog maar de vraag of Thai Airways zal overleven

~DE TOEKOMST HANGT AAN EEN ZIJDEN DRAADJE~
(Erg onzeker)

BANGKOK:- De toekomst van Thai Airways International (THAI) hangt af van de schuldeisersvergadering op 12 mei, wanneer de geldschieters stemmen over het herstructureringsplan van de luchtvaartmaatschappij met zware schulden.  

Khun Chansin Treenuchagron, de president van de luchtvaartmaatschappij, zei dat als de meerderheid van de schuldeisers voor het plan zou stemmen,  Thai Airways in het vierde kwartaal van dit jaar nieuw geld zou kunnen aantrekken  en terugkeren naar internationale routes.  

“Maar als de schuldeisers het plan afwijzen, is het onwaarschijnlijk dat Thai Airways het zal overleven”, zo vertelde khun  Chansin.  

Een bron bij het ministerie van Financiën zei dat sommige schuldeisers willen dat de luchtvaartmaatschappij terugkeert naar de status van staatsbedrijf om haar privileges op het gebied van internationale routes terug te krijgen. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Thaiexaminer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!