De rode loper ligt in Thailand uitgerold voor de eerste Chinese toeristen

BANGKOK:- Vandaag zullen er bijna 300 Chinese passagiers op Suvarnabhumi Airport landen. Dit is de eerste vlucht nadat China zijn reisregels heeft versoepeld.  De plv.  regeringswoordvoerster, Khun Traisuree Taisaranakul zei gisteren dat ministers en hoge functionarissen van de ministeries van Volksgezondheid, Transport, Toerisme en Sport de eerste lichting Chinese toeristen een warm welkom zullen hete. In totaal zullen 286 toeristen met Xiamen Air Flight MF833 naar Thailand vliegen.  Er is een speciaal  toeristenbureau voor hen opgericht, zo verklaarde khun Traisuree.

Bij die gelegenheid zullen de ministers de dienstverlening en bagageafhandeling op de luchthaven herzien, zei ze.  Volgens Airports of Thailand (AoT) is het aantal toeristen op Suvarnabhumi Airport sinds de versoepeling van de Covid-19-beperkingen aanzienlijk toegenomen, vooral het aantal toeristen in reisgroepen.  Soms werden toeristen vrijwel genegeerd door touroperators, en sommigen werd gevraagd om meer dan 10 uur van tevoren op de luchthaven te arriveren, wat leidde tot opstoppingen bij de incheckbalies in de passagiersterminal, aldus waarnemers op de luchthaven.

De luchthaven heeft nu gecoördineerd met de Vereniging van Thaise Reisbureaus om ervoor te zorgen dat touroperators beter voldoen aan de richtlijnen voor het gebruik van het gebied in de vertrekterminal, zodat tourgroepen beter kunnen worden gecontroleerd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Post 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: Bangkok Post

Eén gedachte over “De rode loper ligt in Thailand uitgerold voor de eerste Chinese toeristen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!