De resultaten van het post mortem suggereren dat het rijke Thaise echtpaar op Koh Tao verdronken is

~DE WAARHEID MET EEN SLAG OM DE ARM~
(Een waarheid die vele facetten kent)

BANGKOK:- Uit de voorlopige resultaten van een autopsie uitgevoerd op de lichamen van het rijke Thais-Indiase echtpaar dat dood werd gevonden in een zwembad in een resort op Koh Tao, suggereerde dat beide zijn verdronken.

Artsen die verantwoordelijk waren voor de autopsie, die werd uitgevoerd in het politie ziekenhuis in Bangkok, zeiden dat het paar stierf door zuurstofgebrek, eraan toevoegend dat er water in hun longen werd gevonden.

Khun Rakeshwar Sachatamakul (58) en Anshoo (55) werdeb vrijdag dood aangetroffen in het twee meter diepe zwembad van het Jamahkiri Resort & Spa op Koh Tao bij Surat Thani.  Haar 34-jarige zoon Ratish, waarschuwde de politie nadat hij zijn ouders in het water had gevonden.

Hoewel de autopsie geen tekenen van fysieke aanval op het paar vertoonde, zijn bloedmonsters van het paar naar een laboratorium gestuurd voor verdere analyse, waarvan de resultaten binnen ongeveer 30 dagen worden verwacht, aldus de artsen.  De resultaten kwamen toen de politie van de Crime Suppression Division (CSD) de dood van het paar begon te onderzoeken.

Politie generaal-majoor Jirabhop Bhuridej, adjunct-commissaris van het Centraal Onderzoeksbureau, heeft kolonel Wirachan Khunchaikaew, hoofdinspecteur van subdivisie 5 van de CSD, opdracht gegeven om samen te werken met de lokale politie.

Khun Rakeshwar was mede-eigenaar en CEO van het Novotel Phuket Kamala Beach Hotel en was eigenaar van de Bangkapi Mansion Apartments op Sukhumvit Soi 12 in Bangkok.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!