De toerristen die naar Thailand willen komen, blijven RT-PCR-tests ondergaan, en moeten de eerste nacht in SHA Plus+ hotel doorbrengen

BANGKOK:- Thailand zal doorgaan met het uitvoeren van RT-PCR-tests op reizigers die aankomen onder het Test & Go-schema, zo vertelde premier Prayut Chan-o-cha na het afronden van de wekelijkse kabinetsvergadering gistermiddag.

Dit betekent dat toeristen nog steeds hun eerste nacht in een SHA Plus+ hotel moeten boeken terwijl ze wachten op hun testresultaten.

Khun Prayut zei dat het plan om snelle antigeentests (ATK) uit te voeren is opgeschort, aangezien de nieuwe variant Omicron in veel delen van Europa wordt gevonden.

Thailand heeft ook vluchten verboden vanuit acht landen in zuidelijk Afrika, namelijk Botswana, Eswatini, Lesotho, Malawi, Mozambique, Namibië, Zimbabwe en Zuid-Afrika.

Omicron, door de Wereldgezondheidsorganisatie gemarkeerd als een “variant van zorg”, werd op 24 november gerapporteerd en gevonden in een monster dat op 9 november in Zuid-Afrika werd verzameld.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!