De renovatie van Walking Street is bijna voltooid, alleen het reclameborden probleem moet nog gefixt worden 

PATTAYA:-De renovatie van Walking Street is voor ongeveer 95% voltooid en alleen het reclameborden probleem moet nog worden opgelost. Alle reclameborden die de straat vernauwen, moeten binnen drie maanden worden weggehaald of plat tegen de gevel bevestigd, zo vertelde de plv. burgemeester van Pattaya tegen de media.

De vice-burgemeester van Pattaya, Manoch Nongyai en de relevante autoriteiten hebben gisteren de Walking Street geïnspecteerd om de voortgang van het 30 miljoen baht wegdekproject te bekijken.

Volgens Khun Manoch zag de Walking Street er vroeger minder fraai uit, omdat het kabelnetwerk van de Provinciale Elektriciteitsautoriteiten en andere instanties het aangezicht een slordig gezicht gaf,  maar nu alles ondergronds gebracht is, ziet het er buitengewoon puik uit. De loco-burgemeester verklaarde echter dat het project in het laagseizoen was uitgevoerd met weinig toeristen in de stad, dus de gevolgen waren draaglijk.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อสาร พัทยา จำกัด 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!