De renovatie van de wegen in Pattaya Zuid doet véél stof opwaaien waarbij de reparatie van de trottoirs op zich laat wachten

PATTAYA:- Langzaam aan weten de buitenlandse toeristen hun weg naar Pattaya te vinden, maar komen tegelijkertijd in een stad waar tal van bouwwerkzaamheden plaatsvinden. Daarmee plaatst Pattaya zich achterop met betrekking tot de veiligheid en gemak van de toeristen.

Omdat nu niemand iets kan doen aan de verstoring van grote wegwerkzaamheden die tot januari zullen duren, willen de winkeliers in Zuid-Pattaya dat op zijn minst willen dat trottoirs worden gerepareerd en de stof wordt natgespoten.

Het lopende project om nieuwe drainagebuizen aan te leggen tussen Soi in  en Walking Street langs South Road is een rampzalige renovatie gebleken voor het verkeer en de zaken in Zuid-Pattaya.  Slechts één rijstrook van Second Road is open in de buurt van South Road en door voortdurende  werkzaamheden van aannemers zijn trottoirs in de buurt van het reconstructie gebied één woestenij geworden.

Verschillende winkeliers hebben een beroep op gemeenteraadslid, Khun Nikom Sangkaew, gedaan om van de aannemer te eisen dat hij niet alleen meer gewetensvol omgaat met de schade die ze aanrichten, maar ook de trottoirs te repareert en het stof dat ze veroorzaken zoveel mogelijk tegen te gaan.

Eigenaren van massagewinkels in de buurt van het kruispunt zeiden dat klanten en personeel wareb gestruikeld en gewond zijn geraakt op het trottoir en dat massagesalons financiële schade ervaren door het vele stof.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!