De regenbuien blijven in grote delen in Thailand nog even aanhouden!

BANGKOK:- Er worden vandaag en morgen zware verspreide  regenbuien voorspeld, met name in het noorden, het noordoosten, het centrale gebied, inclusief het grootstedelijk gebied van Bangkok, het oosten en het zuiden van Thailand, zo waarschuwde het Thais meteorologisch instituut zojuist.

Deze omstandigheden worden veroorzaakt door de verzwakkende actieve lagedrukgebied boven het westelijke deel van het noorden en de moessondal in het noorden van Thailand, aldus het departement.

De zware omstandigheden kunnen plotselinge overstromingen en overstromingen veroorzaken, vooral langs uitlopers in de buurt van waterwegen en laaglanden. Het wegverkeer voorzichtigheid in acht te nemen.

Ondertussen zal de vrij sterke zuidwestelijke wind die over de Andamanse Zee, het zuiden en de Golf van Thailand heerst, ervoor zorgen dat golven oplopen tot ongeveer 2 meter en hoger. 

In bovenste Andamanse Zee kunnen bij onweersbuien golven van meer dan 3 meter hoog ontstaan. Alle schepen moeten voorzichtig varen en uit de buurt blijven van stormen. Kleine boten in de bovenste Andamanse Zee moeten aan wal blijven, zo adviseerde het TMD

Uw weerbeer Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: TMD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!