Politie Thailand ontmantelt een groot drugssyndicaat en neemt verdovende middelen ter waarde van 300 miljoen baht in beslag 

NAKHON PATHOM:- Tijdens een eerste grote operatie onder nieuw leiderschap van premier Shretta heeft de Thaise politie met succes een belangrijk drugssyndicaat ontmanteld, waarbij 15 miljoen methamfetaminepillen, 443 blokken heroïne, 420 kilo crystal meth en een aanzienlijke hoeveelheid “Happy Water”en “Five Five” drugs in beslag genomen. De inval vond gisteravond plaats in Nakhon Pathom.

De operatie, geleid door adjunct-commissaris Tor Sak Sukvimol, en adjunct-commissaris Samran Nuanma, resulteerde in de arrestatie van vier verdachten. De in beslag genomen drugs hebben een geschatte waarde van ruim 300 miljoen baht, waarmee het een van de grootste inbeslagnames tot nu toe in Thailand is.

Samran verklaarde dat het syndicaat de drugs uit een buurland had betrokken en deze naar Thailand had gesmokkeld. Voorheen gebruikte het syndicaat een huis in de aangrenzende provincie als opslagplaats voor drugs, maar na de arrestatie van een 36-jarige verdachte genaamd Warawut Inklai, in een witwaszaak, verplaatste het syndicaat de drugs naar het huidige huis voor distributie aan kleinere agenten.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: khaosod.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!