De Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show maakt er weer een gezellig weekend van!

~IEDERE ZATERDAG EN ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- De leden en luisteraars van Olleke Bolleke Radio in Thailand weten inmiddels wel dat het productieteam van de Oh, Oh Oh, Dit is de Paul & Fenno Show hen in het “Land van de Glimlach” ieder weekend zoveel mogelijk vertroetelen met heerlijke muziek.

Paul Montfroy, Fenno Werkman, Suzanne Spliethoff en de in Chiang Mai wonende Fred Bos hebben weer de in deze tijd broodnodige klanken voor u verzameld.

Zo heeft Suzanna Spliethoff in deze uitzending weer de nodigde toonaangevende artiesten aan de telefoon, zij begint met de zangeres Jessy Arjaans, die haar nieuws single brengt.

“Dat Ik Geen Engel Ben” 

Na het succes van de welbekende track  “Hemelsblauwe ogen” is het tijd voor een nieuwe plaat met een lekker VET geluid.

Samen met Niels Lingbeek heeft Jessy een mooi lied geschreven, die echt letterlijk van toepassing is op haar drukke en vooral chaotische leven.  Deze Groningse zangeres heeft haar hart op de tong liggen en gaat als een wervelwind door het leven.  

Jessy mag dan wel geen engel zijn,  maar hey, wie is dat nou wel dan? Deze plaat is weer een echte Jessy KNALLER! met een heerlijke schlager-pop sound.


Ook Dave Korteweg komt even bij Suzanne aan de telefoon hij vertelt zijn carrière met ‘Jouw Avonturen’ te vervolgen 

Een mooi vervolg op de gelanceerde single ‘Picobello’ die in 2020 uit kwam, zo omschrijft Dave Korteweg z’n nieuwe wapenfeit 

“Jouw avonturen”

Ook nu heeft Dave gekozen voor lancering bij platenlabel Rood-Hit-Blauw.

Na het uitbrengen van ‘Picobello’ is de naamsbekenheid ernorm gegroeid. Ik zit nu éénmaal in die trein en die moet gewoon doordenderen. Anders is alle energie die ik samen met mijn team erin heb gestopt verloren. Dat is niet de bedoeling. Ondanks Covid-19 gaat Dave lekker op pad met “De Muziekbus” om zo toch te kunnen optreden bij de mensen voor de deur. 

Via socialmedia zoals Facebook, heeft Dave al enkele boekingen mogen ontvangen. ‘Zo blijft ik ook in contact met mijn fans.’

Die 10 April word opgenomen Nieuwsgierig? De CD single ‘Jouw avonturen’ is op 31 maart 2021 in de verkoop gegaan.

De Nederlandse zanger Wilbur Zitman is bij Paul en Fenno aan de keukentafel aangeschoven.  Wilbur vertelt dat zijn duo “De Zingende Schilders” tijdens het afgelopen carnaval wijze van grap of ludieke actie het carnavalsnummer 

“Jij krijgt die kwast niet meer uit mijn hand”

op de muziek van het bekende nummer van John de Bever heeft uitgebracht. 

Dit sloeg in als een bom en werd binnen 2 dagen zelfs door televisie en radio in Nederland en Duitsland opgepikt.

In 2010 heb ik het schildersbedrijf van mijn vader en grootvader overgenomen en toen zanger Mario Mulder bij ons kwam werken zag ik kansen. Het klikte tussen ons en met Mario samen durfde ik die microfoon wel op te pakken. Door hem ben ik ook met professionele zangers in contact gekomen. Wat een stemmen, wat een bereik, wat een volume. Dat was nog eens wat anders’, vertelt een enthousiaste Wilbur.

‘Jij krijgt die kwast niet meer uit mijn hand’ is uitgebracht op het Leico Music label en de promotie is in handen van UltimateDisk.

De Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show is ieder weekend van 12:00 tot 16:00 uur (Bangkok tijd) bij Olleke Bolleke te beluisteren.

Nieuwsgierig naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, downloaden die App van Olleke Bolleke Radio, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft  heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

  • Radio Garden
  • RadioFM app
  • Streema / simple app
  • Radiobox app
  • Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!