De pubs en bars in Hua Hin blijven gesloten, maar waterparken mogen wel open

~ER MET DE PET NIET BIJKUNNEN~
(Het  niet willen/kunnen snappen)

HUA HIN:- De Thaise krant “Ban Muang” in deze zuidwestelijke badplaats publiceerde een verslag van de bijeenkomst van de autoriteiten van Prachuap Khiri Khan, onder voorzitterschap van plv. gouverneur Phromphiriya Kijanuson.

Er werden 8 nieuwe  Covid19 infecties in de provincie geregistreerd, waardoor het totaal 1.522 patiënten kwam, van wie 1.080 hersteld zijn en 438 nog in behandeling zijn, 5 patiënten zijn er erg aan toe.

Door deze voortdurende verspreiding blijven de pubs, bars en karaokes in de provincie tot nader order gesloten, echter met het in acht nemen van bepaalde maatregelen mochten waterpretparken wel worden geopend.  Het water moet worden gechloreerd tot minimaal 2ppm en elk park is beperkt tot het aantal bezoekers op vierkante meter. Verdere details worden deze week nog bekend gemaakt worden.

Ook werden maatregelen besproken om te voorkomen dat het Covid19 virus in de Prachuap-gevangenis, de kop op zou kunnen steken, waar tot nu toe geen gevallen zijn gemeld.

Het bezoek in de gevangenis is voor de komende 28 dagen geschrapt en nieuwe gevangenen zullen 14 dagen in quarantaine geplaatst worden. Alle gevangenispersoneel en schoonmakers kregen vaccinaties.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Ban Muang 
Content: Olleke Bolleke in Zuidwest Thailand
Bron: Ban Muang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!