De provincie Chonburi schroeft de maatregelen om Omicron-explosie te voorkomen verder op!

CHONBURI:-De autoriteiten van Chonburi hebben aanvullende maatregelen ingevoerd om de verspreiding van Covid-19, met name de zeer overdraagbare Omicron-variant, te beheersen.

De vier nieuwe maatregelen die de provinciegouverneur heeft aangekondigd zijn: 

  • Mensen wordt dringend verzocht om in ieder geval tot eind deze maand thuis te werken.
  • Restaurants kunnen normaal werken, terwijl die met een SHA Plus-certificaat of Thai Stop?
  • De geldende Covid 2 Plus-normen kunnen tot 21.00 uur drank serveren.  Ze zijn echter verplicht om ervoor te zorgen dat alle personeelsleden, inclusief artiesten, volledig zijn gevaccineerd en dagelijks een snelle antigeentest ondergaan.  Diners moeten ook worden getest of testresultaten verstrekken die binnen 72 uur zijn genomen.  Exploitanten die deze regel overtreden zullen genoodzaakt zijn hun restaurants tijdelijk te sluiten.
  • Uitgaansgelegenheden blijven gesloten.  Exploitanten die hun bar, pub of karaoke-joint in een restaurant willen veranderen, moeten alle preventiemaatregelen treffen en vóór 15 januari worden goedgekeurd door het Chonburi Communautaire Ziektebestrijdingscomité. Indien goedgekeurd, mogen deze locaties drank schenken aan  diners?
  • Autoriteiten in elk district zijn verantwoordelijk voor het bewaken, inspecteren en controleren van de gebieden die onder hun jurisdictie vallen.  Overtreders zullen worden aangeklaagd in overeenstemming met de wet op de bestrijding van overdraagbare ziekten.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron:  The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!