Berekoud weer in het noorden en noordoosten, maar minder regen en onweersbuien in het zuiden

BANGKOK:- Het TMD liet vandaag weten dat een ander hogedrukgebied vanuit China zich tot boven-Vietnam uitstrekt, verwacht wordt dat het vandaag naar het noordoosten van Thailand en de Zuid-Chinese Zee zal verhuizen.

In het noordoosten wordt koel tot koud, en staat er een harde wind waarbij een temperatuurdaling van 2-4 °C wordt voorspeld.  

Op bergtoppen in het noorden en noordoosten wordt koud tot zeer koud voorspeld.  De minimumtemperatuur van de bergtoppen in het noorden ligt tussen de 4-14 °C, terwijl het noordoosten tussen de 7-15 °C ligt.

In het noorden wordt het koel tot koud met ochtendmist.  Koel met ochtendmist komt waarschijnlijk in de centrale en oostelijke regio’s voor.

De zwakke noordoostelijke moesson die over de Golf van Thailand en het zuiden van het land heerst, zorgt voor regen en geïsoleerde onweersbuien in het lagere zuiden.

In Bangkok en omgeving is het koel in de ochtend met een lichte ochtendmist, de temperatuur ligt in het bereik van de 22 en de 36° Celsius bij een Noordoostelijke wind.

De actuele weersvoorspelling voor de komende 24 uur kunt u ieder uur op Olleke Bolleke Radio in Thailand beluisteren.

Uw weerbeer Olleke Bolleke in Thailand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!