De politie van Phi Phi politie speurt samen met de lokale bevolking naar een vermiste Oostenrijkse hotelmanager

KOH PHI PHI:- De politie en bewoners vanhet eiland Phi Phi in de provincie Krabi hebben hun zoektocht naar een Oostenrijkse hotelmanager die al vijf dagen vermist is, uitgebreid.

Herr Florian Hallermann, 56, directeur van het Zeavola Resort, werd afgelopen zaterdagmiddag voor het laatst door een beveiligingscamera van het resort gespot. Hij liep met een rugzak langs het strand.

De politie van Phi Phi startte afgelopen maandag een zoekactie, maar vond geen enkel spoor van Herr Florian.

Gisteren splitste de politie en bewoners zich in drie teams om bossen, heuvels en grotten rond Laem Tong Beach, waar het luxe Zeavola Resort ligt, om naar de directeur te speuren

Herr Florian Hallermann, 56, directeur van het Zeavola Resort, koh phi phi

De lokale media wist te  meldden dat één van de zoekteams het lichaam van een Thaise man in mangrovebos heeft gevonden, hoewel het nog niet bekend is of de dood verband houdt met de verdwijning van Herr Hallerman.  Het Koh Phi Phi-ziekenhuis voert naar verluidt autopsie uit op het lichaam.

Ondertussen heeft de politie te water schepen ingezet om in kustwateren naar de vermiste man te zielen.  Ze hebben ook lokale vissers gevraagd om te helpen bij de zoektocht.

Volgens de lokale bevolking was Herr Hallermann een bijzonder aardig persoon die al bijna 20 jaar op het eiland woont.  Hij staat bekend omdat hij regelmatig meehelpt met liefdadigheidswerk in het nabijgelegen dorp, zo wist de lokale bevolking te vertellen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand  
Bron: The Nation  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!