De parkwachter van het bezoekerscentrum van nationaal park Khao Yai in Nakhon Ratchasima staat weer op zijn plek

NAKHON RATCHASIMA:- De eye-catcher Plai Ning, een olifantenstandbeeld, is teruggeplaatst buiten het bezoekerscentrum van Khao Yai National Park in Nakhon Ratchasima nadat het was aangevallen door een echte wilde olifant uit het bos.

Een wilde olifant met de bijnaam Plai Diew had Plai Ning een paar weken geleden van zijn voetstuk geslagen en daarbij zijn slagtand en andere delen gebroken.

Het beeld werd opgetakeld en voor reparatie weggebracht.

LEES OOK- https://ollekebolleke.info/wilde-olifant-slaat-in-het-khao-yai-national-park-een-olifantenstandbeeld-tegen-de-grond/

In een Facebook-bericht adviseerde het Thaise departement van nationale parken, afdeling fauna en flora de  mensen die Plai Ning bezoeken om sociale afstand te bewaren en het standbeeld niet aan te raken.

De post hoopte ook dat Plai Diew zou terugkeren om zich te verontschuldigen en elkaar de slurf zouden geven om in de komst samen het park te vertegenwoordigen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand  
Bron: Facebook 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!