De Covid19 vaccinatie bus rijdt van “Hot Naar Her” in Bangkok om zoveel mogelijk daklozen en kwetsbare inwoners te bereiken

BANGKOK:- De vaccinatiebus van Bangkok bracht gisteren op drie locaties de uiterst nodigde Covid19 vaccins naar daklozen en andere kwetsbare mensen in de Thaise hoofdstad.

De Bangkok Mobile Vaccination Unit (BMV) bezocht Ratchadamnoen Road in het district Phra Nakhon, het treinstation Hua Lamphong in Pathum Wan en Nana Road in Khlong Toei.

Bij aankomst op de mobiele vaccinatie-unit worden mensen gescreend en gevraagd om een ​​toestemmingsformulier voor vaccinatie te ondertekenen.  Hun identiteitskaart wordt vervolgens geverifieerd voordat ze het vaccin toegediend krijgen.  Vervolgens worden ze gedurende 30 minuten gecontroleerd op eventuele bijwerkingen voordat ze een afspraak krijgen voor hun tweede dosis.

De BMA heeft de vaccinatiebussen ingezet om gratis inentingen voor kwetsbare burgers in het hart van gemeenschappen te bereiken en hopen kwetsbare burgers te vaccineren die anders moeilijk toegankelijk zouden zijn.

De BMV’s zorgen er ook voor dat inwoners niet ver hoeven te reizen voor een vaccinatie, waardoor het risico op verspreiding van het virus via het openbaar vervoer wordt verkleind. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!