De politie van Pattaya start een “heksenjacht” door de hele stad, gericht op buitenlanders die te lang blijven

PATTAYA:- De politie en immigratiedienst van Pattaya zijn gisteren een stadsbreed onderzoek gestart naar buitenlanders die hun toegestane verblijfsduur hebben overschreden of die mogelijk betrokken zijn geweest bij illegale activiteiten.

Ongeveer 50 wetshandhavers trokken door de stad Pattaya om illegale activiteiten tegen te gaan.

De officieren vertelden tegen lokale reporters dat ze het vooral hadden gemunt op buitenlanders die illegaal in Pattaya werkten, mensen die te lang mochten blijven en illegale migrerende werknemers.

Verdeeld in drie groepen, bezochten de politie en de immigratiedienst nachtclubs en verschillende locaties rond drukke toeristische plekken zoals Walking Street en Soi 6 om de paspoorten van toeristen te controleren op overschrijdingen. Ze inspecteerden ook de medewerkers van de locaties om te zien of ze wapens of illegale drugs bij zich droegen.

Volgens de politie van Pattaya slaagde de inspectie erin de misdaad af te schrikken, aangezien er niets illegaals werd gevonden.

De politie zei echter ook dat ze deze geïmproviseerde operatie regelmatig zouden voortzetten om deze standaard te handhaven.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!