Baht-buschauffeur in Pattaya zoekt de eigenaar van vergeten rugzak

PATTAYA:- Een oprechte baht-buschauffeur uit Pattaya is op zoek naar de eigenaar van een rugzak die de persoon achter in zijn bus was vergeten.

Khun Anek Luangaroonsri, de Baht-buschauffeur, had de rugzak toevertrouwd aan de politie van Pattaya nadat hij hem gisteren, achter in zijn baht-bus had gevonden.

De 55-jarige Anek zei dat hij de baht-bus nummer 155 bestuurde en een buitenlandse passagier uit Walking Street ontving en naar Central Pattaya Mall reed.

Later, terwijl hij zijn andere passagiers aan het afzetten was, kwamen enkele passagiers hem vertellen dat er een rugzak in zijn Bath-buslag. De tas was mogelijk van een buitenlandse toerist die hij eerder had afgezet, aangezien er Turkse valuta in zat voor een bedrag van 1,200 Turkse Lira (gelijk aan 2,108 baht) en veel belangrijke documenten. Khun Anek keerde toen direct terug naar het winkelcentrum, maar helaas kon hij de toerist niet vinden.

Khun Anek vertelde tegen “Snelle Jelle” onze razende stadsreporter dat hij wilde dat de eigenaar van de tas het politiebureau van Pattaya zou bezoeken om hun bezittingen terug te vorderen, omdat hij begreep hoe belangrijk het vergeten eigendom was voor de eigenaar.

De tas ligt op het politiebureau op het moment van deze vertaling.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!