De politie van Pattaya gaat het aantal patrouilles in de Walking Street opvoeren

PATTAYA:- De politie van deze kustplaats heeft laten weten dat ze het aantal patrouilles zullen opschalen door méér politieagenten in te zetten om parkeerplaatsen en trottoirs te controleren en te bewaken.

Deze patrouilles komt overeen met de aankondiging van de autoriteiten van Pattaya begin september om Walking Street te reorganiseren, inclusief verkeersbeheer, wegafsluitingen, vuilnisophaaldienst en voetgangerspaden om de veiligheid en orde te waarborgen.

Uit de inspectie bleek tot nu toe dat meer dan 90 procent van de exploitanten en toeristen had meegewerkt aan het herstructureringsplan, maar sommigen van hen waren nog steeds niet op de hoogte van de aankondiging.

De politie beval vervolgens alle voertuigen uit het gebied van Walking Street te verwijderen. Motortaxi’s krijgen de opdracht om op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen te parkeren.

Alle voertuigen mogen tussen 19.00 uur en 04.00 uur niet de Walking Street in.

Ook het verkopen en opzetten van winkels op het trottoir is onder de nieuwe regelgeving verboden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!