15-jarige jongen rijdt met een BMW door het op rood staande stoplicht en doodt daarmee een 24-jarige ingenieur 

NAKHON RATCHASIMA:- Het roekeloze rijgedrag van een 15-jarige jongen heeft een einde gemaakt aan het leven van een pas afgestudeerde ingenieur.

De 24-jarige ingenieur, Khun Thanaphol Kaewmoon, reed vlak voor het afgelopen weekend op een motorfiets van zijn kantoor aan de Suranaree Technische Universiteit in het hoofddistrict van Nakhon Ratchasima terug naar zijn kamer toen het ongeluk gebeurde.  Hij werd aangereden door een BMW sedan die werd bestuurd door een 15-jarige knul, die om 22.00 uur door rood reed op een kruispunt buiten de campus.

Thanaphol stierf op de plaats van het ongeval als gevolg van de kracht van de aanrijding.

Khun Rangsan Wongsawan, die hem lesgaf aan de faculteit telecommunicatietechniek, zei gisteren dat zijn student parttime in het universitair ziekenhuis werkt terwijl hij zich voorbereidt op zijn master.  De student studeerde cum laude af.  De naam van de jonge bestuurder van de BMW werd niet vrijgegeven omdat hij minderjarig was.

Luitenant-kolonel Paisarn Panrew, hoofdinspecteur op het politiebureau van Phở Klang over de zaak, zei gisteren dat de jongen wordt beschuldigd van doodslag, door rood rijden en rijden zonder rijbewijs.

De bestuurder reed te hard en stopte niet voor een rood licht toen zijn BMW in aanrijding kwam met de motorfiets van Thanaphol, zei de officier.  De bestuurder bleef op de plaats van het ongeval en wachtte tot de politie arriveerde.

Khun Rak Kaewmoon, de vader van het slachtoffer, zei in zijn huis in de wijk Tha Tako in Nakhon Sawan dat hij verbluft en sprakeloos was toen de politie van Nakhon Ratchasima hem de videobeelden van het ongeval liet zien. Khun Rak zei dat hij tot het uiterste zou gaan en juridische stappen zou ondernemen na het zien van de gruwelijke beelden.

Thanaphol’s lichaam werd naar zijn geboorteplaats in Tha Tako gebracht om te worden gecremeerd in Wat Don Kha.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: wochenblitz
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!