De politie van Pattaya en de Cetus Club eveneens uit Pattaya hebben gisteren 2300 voedselpakketten aan de behoeftigen van deze kustplaats uitgereikt

PATTAYA:- De politie van Pattaya heeft gisteren in samenwerking met de Cetus Club Pattaya 2300 voedselpakketten aan de behoeftigen op de Bali Hai Pier in Pattaya Zuid uitgereikt.

Zoals bekend hebben vele inwoners van Pattaya als gevolg van de Covid19 crisis hun baan verloren door de verordonneerde Covid19 beperkingen en verplichte sluitingen, met weinig tot géén financiële steun van de Thaise overheid.

Een team van de stadspolitie van Pattaya onder leiding van plv.  korpschef Padungpong Dooksukaew heeft samen met de ‘Cetus Club Pattaya’ deze broodnodige actie op touw gezet.

Wetshandhavers onder leiding van majoor Jeerawat Sukhontasap hielp bij deze donatie op de Bali Hai haven 

om te zorgen voor sociale afstand, het dragen van mondkapjes en andere Covid-19-voorzorgsmaatregelen.

Chonburi, de provincie waar Pattaya toebehoort, is momenteel tot een donderrode controlezone gekleurd, dat betekent dat er maximale voorzorgsmaatregelen worden toegepast wat voor de meeste bedrijven die niet als “essentieel” worden beschouwd, gesloten dienen te zijn, inclusief de populaire toerisme-, entertainment- en horecasector. 

De gemeentelijke onderhoudsdienst van Pattaya heeft het afgelopen weekend een grote schoonmaakdag gehouden op de Bali Hai-pier in Zuid-Pattaya, om de bezorgdheid van sommige lokale bewoners weg te nemen over het aantal mensen dat zich in het gebied verzamelde voor voedselgerelateerde liefdadigheidsevenementen en de mogelijke verspreiding van het Covid19 virus.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de Thaise media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron:  The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!