De politie van Bangkok nam 2 vrachtwagenladingen seksspeeltjes ter waarde van 1 miljoen baht in beslag

~WIE APPELEN VAART, WIE APPELEN EET~
(Iemand die bepaalde werkzaamheden voor een ander moet verrichten, geniet daar doorgaans zelf ook van)

BANGKOK:- In de Thaise hoofdstad is door de politie seksspeeltjes ter waarde van 1 miljoen baht in beslag genomen.  De reportage omschrijft niet precies hoeveel seksspeeltjes er door de politie in beslag is genomen, maar blijkbaar heeft de politie 2 grote vrachtwagens gevuld met de dildo’s, vibrators en andere genotverhogende producten.  

Een Chinese man is gearresteerd omdat hij illegale seksproducten naar Thailand zou hebben gesmokkeld en online zou hebben verkocht.

Op foto’s van een persconferentie is te zien hoe de politie de seksspeeltjes toont die tijdens de inval in beslag zijn genomen en een officier die een buttplug met een wasbeerstaart eraan vasthoudt.  De verdachte zou het speelgoed uit China hebben gekregen en het via Facebook en de berichtenapp Line aan Thaise kopers hebben verkocht.

Seksspeeltjes zijn illegaal in Thailand.  
De conservatieve Thaise wet stelt dat degenen die worden betrapt op het verkopen of bezitten van seksspeeltjes een gevangenisstraf van maximaal 3 jaar en een boete van maximaal 60.000 baht kunnen krijgen.  Omdat de producten volgens de politie geen kwaliteits- en veiligheidstests hebben ondergaan, kunnen de producten mensen schade berokkenen en moeten ze het gebruik van de niet-geregistreerde producten vermijden.

Ondanks de wet worden seksspeeltjes openlijk op straat verkocht in Thailand, vooral in de buurt van de rosse buurten van Bangkok, zoals het Nana-district aan Sukhumvit Road.  En volgens een recent rapport van Vice is de illegale seksspeeltjesmarkt in Thailand ‘booming’.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Siamrath
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Siamrath

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!