De politie in Thailand begint zich voor te bereiden op Apec-top

BANGKOK:- De Thaise politie is begonnen met het geven van veiligheidstrainingen om ervoor te zorgen dat haar manschappen voorbereid zijn op de belangrijke topconferentie over economische samenwerking tussen Azië en de Stille Oceaan (Apec) van 16 tot 18 november in Bangkok zal plaatsvinden.

De eerste training stond onder toezicht van de Nationale Politiechef generaal Suwat Jangyodsuk, en vond plaats aan de Bangkok Thonburi Universiteit sity in het district Thawi Watthana.

Generaal Suwat zei dat officieren de opdracht hebben gekregen om het handboek voor politieoperaties bij de controle van openbare vergaderingen en een groot aantal veiligheidspraktijken die door andere landen zijn aangenomen wanneer ze een internationaal evenement houden, nauwlettend te volgen.

 Als onderdeel van de afspraken voor de top zal binnenkort een voorstel worden ingediend om van 16 tot 18 november speciale feestdagen in Bangkok en de omliggende gebieden te maken, om de verkeersopstoppingen in de metropool tijdens de internationale bijeenkomst tot een minimum te beperken.

Premier Prayut Chan-o-cha zei maandag ook dat Thailand, als Apec-voorzitter van dit jaar, de top van november zou gebruiken om kwesties aan de orde te stellen zoals economisch herstel na Covid, handel en investeringen, opwarming van de aarde en de BCG (Bio-Circular  -Groene economie.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!