De politie in Pattaya verbiedt prostitutie op het strand

PATTAYA:- De Thaise toeristenpolitie heeft sekswerkers verboden om hun service op de stranden van Pattaya aan te bieden. Gisteravond gingen agenten van de toeristenpolitie en het politiebureau van Pattaya naar het strand van Pattaya en bevalen de dames en ladyboys om in de stad te proberen hun services aan de man te brengen.

De politie vertelde de sekswerkers dat ze vanaf nu niet meer op het strand mogen staan ​​om seksdiensten aan toeristen te verkopen, zo meldde het Thaise KhaoSod. Als de politie ze daar weer betrapt, riskeren ze zware boetes, aldus hoofdcommissaris der politie Kolonel Somchai Thiraphatphaisarn.

De sekswerkers mochten nooit echter toeristen op het strand oppikken, aangezien alle prostitutie illegaal is in Thailand. In Pattaya, bekend als de sekshoofdstad van de wereld, wordt de wet echter actief genegeerd en zelden gehandhaafd. 

Kolonel Somchai zei dat dit harde optreden op bevel van plv.  politiechef Surachate Hakparn alias “Big Joke” werd uitgevoerd om misdaden tegen toeristen strikter te voorkomen.

Om misdaden tegen toeristen te voorkomen, besloot de politie naar een plek te gaan waar toeristen het vaakst het slachtoffer worden van misdrijven: Pattaya Beach. 

Dit strand is misschien wel uitgeroepen tot het op één na populairste strand ter wereld, maar verandert in een broeinest van kleine criminaliteit als de zon ondergaat. In het weekend meldde Nagasesha Reddy Neeruganti, 34, van Indiase nationaliteit, dat zijn gouden ketting ter waarde van 66.000 baht daar was gestolen.

De toerist zei dat hij en zijn vrienden zaterdag om 2 uur ’s nachts op het strand van Pattaya liepen toen ze werden benaderd door ladyboys die hen seksuele diensten aanboden. Toen hij zich omdraaide om hun aanbod af te slaan, griste een van de ladyboys zijn ketting en vluchtte op een motor. 

Als je iemand ziet die seksuele diensten aanbiedt op het strand, of enige andere activiteit die het ongerepte imago van Pattaya kan aantasten, bel dan de Tourist Police Hotline op 1155.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!