De politie heeft 24 illegale arbeidsmigranten in Pattaya gearresteerd

PATTAYA:- De politie van Pattaya heeft 27 illegale arbeidsmigranten gearresteerd. De arbeiders varieerden in nationaliteiten, waaronder Indiaas, Nepalees, Birmaans, Chinees en Iraans.

De razzia om buitenlanders die illegaal in Pattaya werken aan te pakken, werd geleid door de hoofdcommandant van de immigratiedienst Chonburi, Kolonel Parinya Klinkesorn. Ongeveer 50 immigratieambtenaren en politieagenten werden naar locaties gestuurd die door politie-informanten en bezorgde burgers waren genoemd.

Kolonel Parinya verteld dat hij een groot aantal buitenlandse arbeiders had ontdekt die in verschillende gebieden woonden. De politie ging verder met het controleren van de identificatiedocumenten en werkvergunningen van elk individu en ontdekte dat sommigen deze niet konden tonen. In totaal werden 24 buitenlanders gearresteerd omdat ze niet de juiste documentatie en visa konden overleggen.

De werknemers ondergaan een identificatieproces en zullen later worden teruggestuurd naar hun respectievelijke landen als ze niet kunnen bewijzen dat ze legaal in Thailand verblijven.

Volgens Chonburi Immigration werkten veel van de gearresteerden ook illegaal, vooral in lokale restaurants, zonder werkvergunning.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!