Nachtclub “FLEXX” in de kustplaats Pattaya bedreigt met definitieve sluiting

PATTAYA:- Een bekende nachtclub in Walking Street in Pattaya loopt het risico om definitief gesloten te worden omdat het naar verluidt geen juiste vergunning heeft en meerdere keren het sluitingsuur negeerde, aldus de politie.

De politie verzorgde deze week eerder een inval in de Flexx Club aan Walking Street nadat ze aanwijzingen had ontvangen dat de club open bleef na de wettelijk vastgelegde sluitingstijd van 2 uur.  De politie betrad het horecabedrijf en trof ongeveer 50 binnenlandse en buitenlandse dansende toeristen aan 

Agenten blokkeerden de uitgangen en vroegen clubexploitanten om de muziek uit te doen en de lichten aan te doen. Vervolgens scheidden ze de gasten op geslacht en controleerden ze de identiteit van elk individu om te zoeken naar minderjarigen. Volgens ambtenaren werden er geen minderjarige gasten aangetroffen in de club. 

De manager werd gearresteerd en beschuldigd van het naar verluidt exploiteren van de club zonder vergunning en het verkopen van alcoholische dranken na sluitingstijd. 

Ambtenaren zeiden dat ze ook zouden streven naar een definitieve sluiting van deze club, aangezien deze in het verleden een aantal keren is overvallen en heropend werd zonder de juiste vergunningen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!