Seriële dief die als gevolg van Covid19 pandemie zijn inkomen verloor in Sri Ratcha opgepakt

~REGIO NIEUWS~

Sri Ratcha:- In dit dorp, net onder de rook van Pattaya is een Thaise man gearresteerd nadat hij naar verluidt in het afgelopen jaar in meer dan 100 kamers heeft ingebroken.  Hij was naar verluidt getroffen door Covid-19, verloor zijn baan bij een fabriek en raakte in de schulden door gokken en besloot als gevolg daarvan een carrière als inbreker te beginnen.

Een team van de politie van Nongkham heeft gisteren de 23-jarige Khun Sarawut Hymha, alias Golf uit Pitsanulok gearresteerd na een uitgebreid onderzoek om de man te identificeren op basis van camerabeelden en tips.

Bij hem in zijn kamer werden veel gestolen voorwerpen en eigendommen en illegale drugsbenodigdheden in beslag genomen.

Khun Golf gaf aan de politie ruiterlijk toe: Ik heb in een jaar tijd ingebroken in meer dan 100 kamers nadat ik mijn baan had verloren en schulden kreeg, gedeeltelijk als gevolg van Covid-19.  Ik begon met een motor, maar gebruikte de winst om een ​​pick-uptruck te kopen, zodat ik meer gestolen goederen kon inladen. “

 “Ik heb geleerd  van mijn vriend in Pitsanulok geleerd hoe ik sloten van huizen en kamers moet kraken, dus dat was voor mij een makkie geworden.

Ik werkte in een fabriek voordat ik verslaafd raakte aan gokken.  Toen sloeg Covid19 virus toe en ik had geen opties meer en besloot serieus om mijn carrière een andere wending te geven door in te breken, daarbij bleek al snel ik dat succesvol was, want ik heb in meer dan honderd huizen en kamers in Chonburi ingebroken”.

Khun Golf wordt beschuldigd van diefstal in de nachtelijke uren en in hechtenis op het politiebureau, hij is naar verluidt van plan om schuld te bekennen in ruil voor een strafvermindering.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!