De patriarch van het Thai Garden Resort vierde zijn 83e verjaardag

PATTAYA:-Meer dan 50 vrienden uit Thailand en Europa wensten de eigenaar van het Thai Garden Resort een gelukkige 83ste verjaardag.

De voormalig Duitse ambassadeur in Thailand, Herr Rolf Schulz en zijn vrouw Petronella, die momenteel vakantie vieren in Pattaya waren aanwezig op het feest van Gerrit Niehaus en gaven de eregast een spetterende toast.

Hij zei dat het een eer voor hem was om zo’n goed persoon te hebben ontmoet die zijn werknemers als een familie behandelt, die helpt om de jeugd te ontwikkelen en altijd een open hand heeft voor iedereen die het nodig heeft.

Tijdens de lockdown van dit jaar heeft Niehaus veel mensen geholpen.  Ook al was zijn hotel gesloten, toch betaalde hij al zijn medewerkers een groot deel van hun salaris.  Hij hielp de mensen op Kho Larn voedsel te brengen nadat ze zichzelf hadden afgesloten van de wereld, en sponsorde verschillende keren voedselbonnen in de stad.

Niehaus is 83 jaar geworden en wandelt nog steeds elke dag een paar kilometer en houdt toezicht op het beheer van het hotel, ondanks een fris, jong managementteam.

Hij had ook een hand in het buffet voor zijn feest, met een speenvarken dat de Duitse gasten die van een “Schnäbeltje” houden aantrok en natuurlijk de uitgebreide selectie van wijnen.  Na het eten werd er een grote taart binnengebracht en iedereen zongen “Happy Birthday” mee.  De muziek werd verzorgd door Kelly Ford en haar band.

Olleke Bolleke in Pattaya

Eén gedachte over “De patriarch van het Thai Garden Resort vierde zijn 83e verjaardag”

  1. Wij hebben daar gelogeerd. Heel mooi, heel proper, heel gezellig en heel lekker.
    Wanneer we nog eens naar Pattaya komen, gaan we daar zeker weer naar toe.
    Proficiat en nog vele gezonde en voorspoedige jaren.
    Ronny en Greet Hellemans-Hoppenbrouwers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!