De parkwachters van het Kha Khaeng Wildlife Sanctuary in Uthai Thani zijn al dagen op zoek naar een Bengaalse tijger

UTHAI THANI:- Een Bengaalse tijger zwerft naar verluidt nu al verschillende dagen door drie provincies, de parkwachters zoeken nog steeds naar de wilde kat, welke voor het laatst werd gezien toen hij een bos in het Huai Kha Khaeng Wildlife Sanctuary in Uthai Thani verliet.

De tijger, genaamd “Vijit”, draagt ​​een volghalsband en het signaal dat door de halsband wordt uitgezonden, toonde de grote kat in een eucalyptusplantage in de naburige provincie Kamphaeng Phet, maar ambtenaren hebben de tijger nog steeds niet kunnen traceren

Ondertussen zijn ook Wildlife-functionarissen op zoek naar de tijger in Nakhon Sawan, een provincie tussen Uthai Thani en Kamphaeng Phet.  Volgens een rapport van de Bangkok Post hebben functionarissen alleen voetafdrukken kunnen vinden.  

De waarnemend directeur van het Protected Area Regional Office 12 in Nakhon Sawan vertelde verslaggevers dat de autoriteiten de opdracht hebben gekregen om de tijger snel te vinden omdat wordt aangenomen dat Vijit een bedreiging vormt voor de lokale bewoners.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de Thaise media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Nationale parken 
Vertaling: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!