Morgen zit onze Paul alleen achter de knoppen in de “Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show”, en dat gaat hem goed af

~IEDERE ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- Morgen op de verjaardag van Goedheiligman zit Paul Montfroy onze radio-host alleen achter de knoppen, Fenno moest jammer genoeg verstek laten gaan, niettemin is Paul er in geslaagd om voor u weer een gezellig luisterprogramma samen te stellen, met gezellig herkenbare muziek, gelardeerd met interessante interviews.

Vandaag krijgt iedereen die zoet is, wat lekkers van Paul, dat past natuurlijk helemaal op kinderdag, wat dat allemaal zal zijn, kunt u vandaag beluisteren, tenminste als  u afstemt op Olleke Bolleke Radio in Thailand.

Aan de telefoon komt de Nederlandse zangeres Imca Marina, die haar grandiose nummer “Wie Zoet is, krijgt lekkers” Imca is ondertussen jarenlang een vriendin van Olleke Bolleke geworden, dus zo af en toe maakt Imca furore bij de Oh, Oh, Oh, Show.

Speciaal voor de luisteraars brengt Imca haar Engelstalige nummer “Christmas, let us stay together”

Natuurlijk komen er nog meer artiesten aan de telefoon, welke dat dit keer zijn, ga ik u niet verklappen, luister en geniet, zou ik zo zeggen.

Zeker van het prachtige concert van de wereldvermaarde André Rieu in het derde en vierde uur.

Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

* Radio Garden

* RadioFM app

* Streema / simple app

* Radiobox app

* Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Auke Boon (Redactie Olleke Bolleke Radio)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!