De overstromingsslachtoffers in Centraal-Thailand overleven door vis te vangen

AYUTTHAYA:- De mensen in Ayutthaya zijn begonnen met het vangen van vis om te overleven te midden van overstromingen waardoor ze niet konden werken.

Dertien van de 16 districten van de provincie staan ​​onder water en negen zijn na weken van hevige regenval uitgeroepen tot rampgebied.  Veel bewoners voeren een dagelijkse strijd om te voorkomen dat er meer water hun huizen binnenkomt terwijl de Chao Phraya-dam stroomopwaarts in Chain Nat zijn sluizen opent om de druk te verlichten.

De waterstroom door de dam is volgens het laatste rapport nu toegenomen tot 3.154 kubieke meter per seconde.  Als gevolg hiervan neemt de hoeveelheid water die door Ayutthaya stroomt voortdurend toe, ook in de Noi-rivier, waardoor huizen in de laaggelegen gebieden onder water komen te staan.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!