De opening van het 5-daagse countdown van Korat, werd door een handjevol mensen bezocht

KORAT:- De groots aangekondigde opening van het vijfdaagse feest “Amazing Thailand Countdown 2022 – Amazing New Chapters @ Nakhon Ratchasima” was allesbehalve groots doordat slechts een klein aantal mensen kwam opdagen.

Georganiseerd door de Thailand Tourism Authority (TAT), zijn er van 27 tot 31 december nieuwjaarsevenementen gepland in vijf provincies – Nakhon Ratchasima, Chiang Mai, Ayutthaya, Phuket en Rayong.

Maandagavond waren in Nakhon Ratchasima alle evenementen grotendeels verlaten vanwege de strenge maatregelen die de provincie heeft genomen om de verspreiding van Covid-19 in te dammen.

Alle deelnemers moeten naast bewijs van dubbele vaccinatie ook negatieve resultaten van een antigeentest op Covid-19 niet langer dan 72 uur overleggen.  Daardoor stonden er nog maar een paar auto’s op de parkeerplaats voor het gemeentehuis.

Beursstands en winkels stonden er verlaten bij, terwijl de muziekband voor lege stoelen moeten spelen

Ook werden er maar weinig mensen in de open ruimte voor het Thao Suranaree-beeld gezien waar groepsfoto’s gemaakt worden met het bord “Amazing Thailand Countdown 2022” op de achtergrond.

De bedoeling van TAT is om tijdens het evenement culturele tentoonstellingen te tonen die de Thaise manier van leven, kunst en cultuur tentoonstellen, met traditionele en hedendaagse muziekuitvoeringen, gemeenschapsproducten en lokaal eten – om het vertrouwen te winnen van internationale en binnenlandse toeristen met de juiste gezondheid en veiligheid maatregelen te versterken.

Helaas, er waren maar te weinig mensen.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!